Mijn favorieten

Ons kantoor

Ons kantoor staat midden in de fraaie dorpskern van Scharnegoutum op 2 km van Sneek. Sinds 1988 is Atsma makelaardij en taxatie actief en heeft ons bloeiende bedrijf een goede naam opgebouwd. De makelaardij is actief in de Zuidwesthoek van Friesland tot aan Leeuwarden. Op het kantoor ben ik, Pieter Jan Atsma, het aanspreekpunt voor u binnen Atsma makelaardij en taxatie. Als het om persoonlijke zaken gaat als verkoop, aankoop of taxatie, dan heeft u geen wisselend contactpersoon, maar altijd Pieter Jan Atsma.

Vertrouwensrelatie

Het opbouwen van een goede vertrouwensrelatie met de klant kan bij Atsma Makelaardij & Taxatie op veel aandacht rekenen. Het gaat om mensen, geld en met name emoties, daar past een eerlijk en open advies bij, waarbij uw privacy gewaarborgd is! Dat de expert in onroerend goed pas tevreden is als de klant dat ook is, blijkt uit de perfecte nazorg. Na de akte van levering van een notaris houdt de dienstverlening niet op. Mochten er toch nog achteraf problemen ontstaan, dan worden die snel en vakkundig opgelost.


Wat doen wij?
Atsma makelaardij en taxatie is actief bezig, en kan u daardoor ook goed van dienst zijn bij zowel woningen als bedrijfsmatig onroerend goed (BOG). Wij zijn niet alleen in de dorpen actief, maar onder andere ook in een stad als Sneek. Ons kantoor is aangesloten bij de branche organisatie NVM en presenteert haar woningen en BOG op Funda.

Wij hebben de volgende hoofdzaken in onze portefeuille en kunnen u hiermee veel zorgen uit handen nemen.

             Verkoop
             Aankoop 
             Beheer verhuurde woningen en BOG
             Taxatie tegen scherpe tarieven

Kijk eens op onze professionele website of informeer bij ons kantoor hoe u geld kunt besparen door ervaring en deskundigheid in huis te halen. Wij zorgen ervoor dat u het voordeel krijgt van onze inspanningen.

Namens Atsma makelaardij en taxatie,
Pieter Jan Atsma
Kantoor Vestiging Atsma Makelaardij en Taxaties o.z.

Atsma Makelaardij en Taxaties o.z.

SCHARNEGOUTUM

Achterbuorren 1
8629 RB SCHARNEGOUTUM
KvK nummer: 01100172
BTW nummer: 812071037B01

Routeplanner

Route van naar Achterbuorren 1, 8629 RB Scharnegoutum