Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Lykwei Kavel 4 in Goutum 9084 AK

Lykwei Kavel 4

9084 AK Goutum
Koopsom € 136.000,- v.o.n.

Omschrijving

NIEUWBOUWKAVELS met enorme oppervlakten tegen messcherpe vierkante meterprijzen vrij op naam. Gelegen in het uitbreidingsplan ten zuiden van Goutum, onder de rook van Leeuwarden.

De bestemming van de kavels is wonen, maar in beperkte mate wordt ook ruimte geboden voor beroepen en bedrijven aan huis.

Het dorp Goutum ligt direct ten zuiden van Leeuwarden....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

NIEUWBOUWKAVELS met enorme oppervlakten tegen messcherpe vierkante meterprijzen vrij op naam. Gelegen in het uitbreidingsplan ten zuiden van Goutum, onder de rook van Leeuwarden.

De bestemming van de kavels is wonen, maar in beperkte mate wordt ook ruimte geboden voor beroepen en bedrijven aan huis.

Het dorp Goutum ligt direct ten zuiden van Leeuwarden. Goutum is van oorsprong een terpdorp dat tot de jaren ’70 uitsluitend bestond uit enkele bebouwingslinten langs de belangrijkste wegen. In de jaren ’70 is het dorp sterk uitgebreid tot een forensendorp bij Leeuwarden.

Deze locatie is een uniek gelegen met ruime kavels die bouwrijp worden opgeleverd.

De locatie ligt aansluitend op het woongebied van Goutum. Aan de overzijde van de Lykwei liggen enkele solitair gelegen woonhuizen. Aan de zuid? en westzijde wordt het buurtschap Jabikswoude ontwikkeld. Het gebied ten westen van het plangebied is al bestemd voor woningbouw.

De volgende zes kavels zijn nog beschikbaar:

1. 1295 m² tegen koopsom € 115.000,- onder optie ; in aankoopprocedure
2. 1305 m² tegen koopsom € 117.500,- onder optie; in aankoopprocedure
3. 1685 m² tegen koopsom € 130.000,- onder optie; in aankoopprocedure
4. 1910 m² tegen koopsom € 136.000,- onder optie
5. 1950 m² tegen koopsom € 137.500,- onder optie
6. 2053 m² tegen koopsom € 139.500,- onder optie; Verkocht onder voorbehoud


In het 'Beeldkwaliteitplan bij bestemmingsplan Goutum-Sud staan globaal de toepassingsregels geldend voor het gebied. U kunt dit opvragen bij onze makelaardij of zelf bekijken door de volgende link in uw browser te plaatsen:
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0080.06017BP00-VG01/b_NL.IMRO.0080.06017BP00-VG01_tb.html
Daarnaast vindt u verdere informatie van het plan.

Meer informatie vindt u ook via projectburo Zuidlanden op: http://www.dezuidlanden.nl/

De kavels worden opgeleverd met nutsvoorzieningen tot aan de perceelsgrens.
Het toegangpad/ hofje wordt door de verkopers aangelegd met daarin parkeervakken voor gasten. De gedeelte wordt later overgedragen aan de gemeente.

V.O.N. Vrij Op Naam, worden de kavels geleverd bij projectnotaris in dezen te weten Trip notarissen te Leeuwarden. Verkopers betalen hiervan de notariele leveringskosten.

Informatie pakketten kunnen per mail aan u worden toegestuurd. Hierbij zit onder andere bestemmingsplan, beeld kwaliteitsplan en het bodemonderzoeksrapport,  Een kijkje kunt u ook doen op de locatie, waar een schematische plattegrond ter plekke aanwezig is en groene borden op de percelen staan. Locatie Lykwei te Goutum.

Bestemmingsplan: Goutum-Sud (voormalig kassencomplex), vastgesteld 2014-05-26
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 136.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 1910 m² Kadasteroppervlakte 1910 m² Kadastrale gegevens Gemeente HUIZUM Sectie F Perceelnummer 2153 Oppervlakte 1910 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Lykwei Kavel 4, 9084 AK Goutum

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring