Atsma Makelaardij en Taxaties o.z.

Achterbuorren 1
8629 RB Scharnegoutum
Tel: 0515-430030
atsma@atsma-makelaardij.nl
Terp 13, 8637 VH Wiuwert, Horeca (BOG) Vraagprijs € 239.500,- k.k.
Regio Friesland

Omschrijving

In het centrum van Wiuwert ligt deze prachtige bedrijfswoning met aangrenzend het café met keuken. De woonruimte is gelegen op de verdieping met reeds een vergunning voor de uitbreiding van deze woonruimte en de fundamenten reeds aanwezig zijn. En op de begane grond het café, ook wel kroeg, knijp en bar genaamd, maar net wat u wilt. Cafés vervullen een belangrijke sociale functie als plaats waar stamgasten elkaar ontmoeten aan de bar, de stamtafel, een lekkere warme hap willen of gewoon even biljarten. Het café in Wiuwert is daarnaast ook een gewilde plek passanten van de door Wiuwert lopende fietsroute, waar ook in de zomer terras een heerlijk rustpunt kan zijn. Omdat Wiuwert en het nabij gelegen dorp Britswert veel samen organiseren, wordt hier ook optimaal van geprofiteerd.

Naast de centrale functie in Wiuwert en omgeving zijn terugkerende evenementen die ieder jaar gegarandeerd aan de omzet meewerken. Een opsomming van actieve invloeden:
- centrale en unieke functie in het dorp en omgeving;
- mummies zijn toeristische trekpleister voor vele toeristen;
- prachtig terras aan voorzijde;
- unieke ligging voor sportactiviteiten;
- vaste evenementen, als Merke cq Dorpsfeest;
- onderdeel van Kunstroute;
- zaal met bar en biljart voor feesten en partijen of gewoon gezellig even een frisje, biertje, borreltje, kopje koffie/ thee nuttigen.

De bedrijfswoning op de verdieping is ingericht met overloop vanwaar toegang tot het balkon/ dakterras aan de achterzijde met uitzicht over de weilanden, woonkamer met dakkapel en slaapkamer met dakkapel en inloopkast.
Bij uitbreiding staat gepland: woonkamer aan achterzijde met uitzicht over weilanden en achtertuin, eetkamer met keuken, 2 slaapkamers, badkamer en inloopkast.
Het geschatte nieuwe woonoppervlak is dan: 95m².
Bestaande inhoud circa 725 m².

De horeca deel is als volgt ingericht met centraal in het midden de entree in de zaal met biljart, meubilair/ café met keurige bar, moderne en keurige keuken voorzien van 2 x frituur, koelladen en afzuiging (type Forved, geplaatst door Hakvoort Horeca). Daartegenover een traditionele keukenopstelling met vaatwasser, 6-pits gasfornuis, oven (100cm) en afzuigkap. Naast de keuken de berging annex kantoorruimte. Aan de andere zijde van het café de opslag en toiletten.

Het elektra in het object is kortgeleden gecontroleerd en waar nodig vernieuwd, wat o.a. een nieuwe meterkast heeft opgeleverd met 17 groepen, 2 krachtgroepen en 3 aardlekschakelaars.


Bij de betrokken boekhouder wordt onderzocht of (een deel) van het object btw belast is. Zodra dit bekend is, zal deze tekst worden aangepast.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 239.500,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1860 Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca Café/bar, Eetcafé, Cafetaria Totale oppervlakte 138 m² Verkoopoppervlakte 63 m² Perceeloppervlakte 695 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed